Обслужване на клиенти:

+359 882 619 276

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв

Нашата философия за устойчивост

"От десетилетия ние от POLIBOY вярваме, че като част от световната общност трябва да работим, за да гарантираме, че на нашата планета си заслужава да се живее и за следващите поколения. Затова непрекъснато изследваме как можем да подобрим нашите продукти, така че те да са не само първи по качество, но и да бъдат безвредни за нашия красив свят. Само когато наистина постигнем този баланс, ще бъдем удовлетворени."

Торстен Емигхолц, управляващ директор

Майката Природа е благодарна на POLIBOY

POLIBOY ГАРАНТИРА ЕФЕКТИВНОСТ НА РЕСУРСИТЕ

Суровини: За производството на препаратите се използват предимно възобновяеми суровини. Всички суровини предварително се тестват за безопасност спрямо човека и природата.

Вода: Опазваме ценната питейна вода, като използваме за производството различни други цикли на водата, както и отпадни води за тоалетна.

Опаковки: POLIBOY опазва околната среда, намалявайки транспотните разходи и опаковъчни материали (произвежда концентрати). Освен това почти всички опаковки на бранда са FSC сертифицирани.

POLIBOY ЗАПАЗВА СТОЙНОСТТА

Продуктите на POLIBOY запазват дългосрочно красотата и издръжливостта на вашите мебели и по този начин запазват стойността им през годините.

POLIBOY е енергоспестяваща компания

Основата на компанията са хората, които вярват и следват философията и принципите й.