Обслужване на клиенти:

+359 882 619 276

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв

Почистващи препарати за под

ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА ЗА ПОД В ДЕЙСТВИЕ

Атмосферата във всекидневната значително се определя от подовата настилка. Паркет, ламинат, мрамор, плочки или винил имат различни изисквания за ефективна грижа и почистване. POLIBOY е разработил високоефективни почистващи концентрати за тези специални изисквания. Само няколко пръски са достатъчни за цяла кофа почистващ разтвор.

Как да почистваме правилно паркета?

Дървеният под е изключително обтегнат и затова трябва да се полагат специални грижи за поддържане на еластичността на дървесината, за да не се напука и за да не стане чуплив. Редовното почистване и обработване със специален препарат за паркет го предпазва от драскотини, износване, абразия, замърсявания и влага. Концентратът за почистване и поддържане на паркет POLIBOY със защита от влага е отлично подходящ препарат за почистване и грижа за паркет, както и за всички лакирани, гланцирани и запечатани дървени повърхности, като стълби, врати, дъски, дървена ламперия, панели и стенни покрития.

Естественото масло от авокадо и сусам подхранва дървесината, освежава цвета и намалява избеляването.

При първо приложение продуктът трябва да се нанася умерено и неразредно, да се разстила по цялата площ и след това да се избърше. При редовно почистване на пода, продуктът трябва да се разреди във вода. В неразреден вариант е подходящ и за намаслена дървесина и подови настилки.

Poliboy почистващият препарат за естествен паркет е богат концентрат и е два пъти по-продуктивен от конвенционалните почистващи препарати. Две капачки са достатъчни за една кофа с вода.

По принцип дървените настилки никога не трябва да се мокрят прекалено. От мопа не трябва да капе вода, защото дъските и фугите могат да се подуят.

Като алтернатива можете да използвате и концентрата за почистване на дърво POLIBOY за редовно почистване на всички миещи се дървени настилки - ако са запечатани, лакирани, ваксирани или намаслени. Активните вещества на съдържащия се портокал осигуряват свеж аромат на чисто.

Защитата на дървесината се поддържа с ценните вещества за грижа: Естественото масло от жожоба се грижи за дървения материал, благодарение на възстановяващия ефект на маслото, а ph-неутрална формула без сапун предотвратява избеляването на дървесината.

Почистващият препарат за дървени повърхности POLIBOY също е по-високо концентриран в сравнение с обикновените почистващи препарати, което го прави по-качествен и икономичен същевременно.