Обслужване на клиенти:

+359 882 619 276

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв

Почистване на кожа

КОЖА

Кожата е натурален продукт. Редовната грижа запазва нейната красота и естествената защитна функция.

 

Как да почистваме и поддържаме правилно кожените си изделия?

Кожата е дълготраен естествен продукт. При употреба с времето започва да се замърсява и изменя от пот, слънце, влажност, домашни любимци и др. За да поддържате красотата, формата и функцията за естествена защита, са необходими редовни грижи.

Особено ежедневно използваните кожени артикули трябва да бъдат импрегнирани и подхранени, за да поддържат естествената си гладкост и свеж вид. Ето защо препаратите за кожа трябва да съдържат вълнена грес (ланолин), масла и восъци.


Почистване на кожа: съвети и трикове

  • КАК МОГАТ ДА БЪДАТ ПОЧИСТЕНИ СЛЕДИ ОТ ХИМИКАЛ ПО КОЖАТА?

Химикалът се почиства много трудно от кожата. Всъщност колкото по-рано почистите следите от химикал, толкова по-голям е шансът да ги премахнете. Първо залепете самозалепваща лената върху петното и след това я отлепете. Повтаряйте това, докато на лентата не остане никаква следа от химикал. След това петното трябва да се третира с POLIBOY почистващ препарат за кожа. Използвайте продукта само върху замърсените зони. Не търкайте силно и винаги тествайте преди това върху незабележима зона.


  • КАКЪВ ПРЕПАРАТ ДА ИЗПОЛЗВАМ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГЛАДКА КОЖА?

Течни препарати за гладка кожа:

За нежно почистване и грижа за всички видове гладка и зърнеста кожа във всички цветове, като цяло трябва да се използват течни продукти, пасти и кремове. Естественият пчелен и карнаубен восък поддържа устойчивостта на кожата, гладкостта й, като същевременно освежава и цвета на кожата. Редовното приложение предпазва от влага и петна. Тук може да използвате препаратът на POLIBOY за интензивна грижа за кожата.

Влажни кърпи за гладка кожа:

Влажните кърпички за кожа могат да се използват лесно и бързо. Те са незабавно приложими и много подходящи за бърза грижа за кожата у дома и на път. Нежните вещества за грижа премахват замърсяванията върху гладка и зърнеста кожа с едно избърсване. 


  • КОЙ ПРОДУКТ ДА ИЗПОЛЗВАМ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖАТА?

POLIBOY препарат за почистване на кожа е подходящ за лесно и бързо почистване - особено за по-големи площи. За разлика от конвенционалния сапун за седла, този почистващ препарат може да се напръска директно и да се разтрие с гъба или кърпа. Мръсотията ще се абсорбира с пяната. Кожата може лесно да изсъхне.