Обслужване на клиенти:

+359 882 619 276

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв

ЗАЩО БИО ПРОДУКТИ?

В POLIBOY вярваме, че като част от общата картина всеки трябва да започне да прави малки стъпки към опазване на красотата и природните ресурси на нашия свят. Затова работим и изследваме всеки ден, с цел да изобретим нещо, в което наистина вярваме и харесваме. Да направим нещо добро за нашата околна среда. Така създадохме серията Био почистващи препарати на POLIBOY. С тези натурални почистващи препарати от една страна почиствате ефикасно и безвредно дома си, от друга страна опазвате нашия красив свят от замърсяване. Защото светът ни е само един. Нека се грижим за нашия дом и нашия свят заедно!

Устойчиво произведена на базата на 100 % натурални активни съставки, POLIBOY Био серията почистващи препарати гарантира здравословен микроклимат в собствения ви дом и балансиран макро климат в света.

POLIBOY Био е логичното по-нататъшно развитие на идеята на компанията за устойчивост.
Заедно - за вашия дом и нашия свят!

Био препарати за почистване на дома

  • Само на базата на естествени и възобновяеми суровини
  • С напълно биоразградими повърхностно активни вещества
  • Без синтетични материали като разтворители, аромати или оцветители
  • Почистват с помощта на екологично чисти захарни повърхностно активни вещества
  • Опаковки, произведени от 100% рециклат
  • Свеж аромат на естествени етерични масла
  • Сертифицирани от независимия институт за осигуряване на качество Eco-Control и в съответствие със стандарта NATURE CARE PRODUCT
  • Всички Био почистващи препарати на POLIBOY са вегански

БИО ПРОДУКТИ - СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  • КАК ЕКОЛОГИЧНО ДА ПОЧИСТВАМЕ ДОМА СИ?

За всички препарати по принцип е важно да се използва оптималната дозировка. Какво означава това? Девизът „Колкото повече, толкова по-добре” не е отговорът, когато става въпрос за устойчиво развитие. Оптималната доза на препаратите е тази, която води до най-добър резултат - нито повече, нито по-малко.

Околната среда може да бъде спасена по най-добрия възможен начин чрез използване на Био продукти. За разлика от многото конвенционални химически продукти за почистване и грижа за дома, които се базират най-вече на суров нефт, POLIBOY използва само естествени съставки за своята Био серия почистващи препарати. Това спестява на околната среда вредни вещества и замърсяване, защото съставките на POLIBOY BIO са натурални и поради това - напълно разградими. Благодарение на естествените съставки се намаля и използването на електроенергия за производството на препарати.

  • ПОДХОДЯЩИ ЛИ СА БИО ПРЕПАРАТИТЕ НА POLIBOY ЗА ВЕГАНИ?

Всички продукти на POLIBOY Bio се състоят единствено от растителни и минерални съставки. Дори при обработката на суровините няма контакт с животински компоненти. Следователно POLIBOY BIO продуктите могат да се използват от вегани без колебания.